This site requires javascript to be enabled!

Filters

Producten

Previews

Categorie

Uitgever

Titel

Groep

Prijs

tot
STIERENVERSIEREN

STIERENVERSIEREN

GAME MASTER
€ 10,99
€ 11,95
Op voorraad

Omschrijving

Het is zaterdagavond. De stieren gaan naar de stad. Maar waar vinden ze nu die éne droomkoe? In de fitness, de kroeg of in het theater?Als ze een aantrekkelijke koe vinden die naar ze lonkt, wie durft dan de eerste stap te zetten? Bij wie past zij het beste? Er is maar één manier om hier achter te komen: een goed gesprek!

Download hier de factsheet van dit spel

Als de koe dezelfde voorkeuren als één van de stieren blijkt te hebben, dan wordt het spannend... Tot over zijn over verliefd, waagt Romeo zijn ultieme versierpoging! Maar er zijn ook concurrenten gesignaleerd. Die moet hij te snel of te slim af zijn. Lukt het hem? Dan mag hij haar meenemen naar de Love Shack...

Doel van het spel
Behaal de meeste punten door setjes van koeien en stieren te maken met dezelfde symbolen. Lukt het bijvoorbeeld met de Supercruncher stier met 4 halters Big Bertha (5 halters) te versieren, dan levert dit Love Duo 4x5 = 20 punten op. Alle love duo's worden in de Love Shack van de speler gestopt en aan het einde volgt een spannende puntentelling.

Spelbeschrijving
Elke speler krijgt zijn eigen set van 20 stieren met verschillende symbolen (halters, hartjes, bierglazen en geldteken) met waardes van 1 t/m 5. Verdeel de tafel in een raster van 4 verschillende locaties. Er worden een aantal koeienkaarten gedekt op tafel gelegd: één koe per locatie. De spelers moeten de koeien én hun stieren op de juiste posities zien te krijgen. Ze kunnen kiezen uit 5 verschillende acties of hun handkaarten verversen. De acties: A. koekaart omdraaien, zodat je kunt zien welke voorkeur ze heeft, B. Een stier verplaatsen, C. Een koe verjagen, D. Een extra stier inbrengen of E. Een versierpoging doen. De versierpoging is dé manier om een love duo te maken. Dit kan leiden tot een Bull Fight als er één of meer concurrenten in de locatie aanwezig zijn. De stier die de meeste power in het symbool van de koe kan tonen, die wint. Lukt de versierpoging, dan neemt de stier zijn koe mee naar de Love Shack.

Speloverzicht
Er worden 7 rondes gespeeld, waarna de waardes van de stellen in de Love Shack wordt opgeteld. In elke ronde mag de startspeler een gedekte koe bijplaatsen op een plek naar keuze, daarna mogen alle spelers een gedekte stier bijplaatsen. Elke speler mag 2 acties doen. Als iedereen geweest is, dan draait de startspeler door en volgt de volgende ronde. Alle acties mogen 2 keer per beurt worden gedaan, behalve de actie stier bijplaatsen.

Spelvariant Bull Fight
In het basisspel kan elke speler die een stier op de locatie heeft waar een versierpoging wordt gedaan een uitdaging aangaan, maar mag alleen de eerste uitdager de Romeo stier uitdagen. In de tactische variant kun je alle spelers in volgorde van de klok om de beurt vragen of ze mee willen doen met de Bull Fight om de hand van de koe. Dan is reactiesnelheid dus niet belangrijk.

2 Bonuskaarten
Stieren Versieren bevat 2 bonuskaarten

De Allesdrinker die je kunt toevoegen aan Stier zoekt Bier. Met de allesdrinker kun je dus allerlei soorten bier drinken. Hij kan zelfs 5 punten opleveren, mits je hem wel 25 verschillende soorten bier hebt voorgezet.

De Spuger is een speciale actiekaart voor het spel Ballen met Stieren, dat verwacht wordt in het voorjaar van 2020. De Spuger kun je inzetten om een andere speler een rode kaart "aan te naaien". Deze kaart wordt ook wel eens de "Völler" kaart genoemd.

Product detail