This site requires javascript to be enabled!

Previews december 2022

Pre-order termijn is verstreken.Lees belangrijke informatie

De produkten hieronder, herkenbaar aan de lichtblauwe bestelbutton, zijn pre-orderitems. Deze produkten verschijnen pas 2 a 3 maanden na de bestelmaand. De geplande verschijningsdatum staat bij ieder produkt vermeld, dit betreft een Amerikaanse datumnotatie (maand/dag/jaar). Na de sluitingsdatum zijn deze items niet meer te pre-orderen.

Wij hebben niet alle produkten van de Previews in onze database gezet, een volledige lijst is hier te vinden.

Om pre-orders te kunnen maken moet je een account op onze website hebben.

Heb je al meerdere malen een pre-orderbestelling gemaakt dan kun je van de "Aanbevelingen" opties gebruik maken om te kijken welke series je vorige maanden hebt voorbesteld.

LET OP!  Wees voorzichtig met het bestellen van variant covers van comics. Bijvoorbeeld de variants van DC Comics en Marvel Comics. We bieden deze wel aan, maar deze comics kunnen wij niet garanderen. Wanneer deze titels manco gaan bij onze wekelijkse zending, bestaat er een kans dat we deze comics niet meer nageleverd krijgen. Bij Marvel is het niet altijd zeker of een variant cover regulier verschijnt of een zogeheten incentive wordt. De initiele orders worden dan gecancelled. Uitgevers en leveranciers vinden nazorg bij vermissing of beschadiging van titels niet bijzonder belangrijk (in het kort, we krijgen gewoon de vinger). Pre-orders van missende variant covers worden niet vervangen met reguliere covers. Eigen risico dus. (Tevens 100% garanderen kunnen we pre-orders nooit. Er bestaat nog zoiets als overmacht. Aan ons zal het niet liggen.)

Alle plaatjes, produktinformatie en verkoopprijzen van de op deze pagina aangeboden pre-orders zijn onder voorbehoud.

Producten  

Categorie  

Uitgever