This site requires javascript to be enabled!

Filters

Producten

Previews

Categorie

Uitgever

Titel

Groep

Prijs

tot
PALEO : EEN COOPERATIEF AVONTURENSPEL Zijn jullie klaar voor een spannend avontuur in de steentijd?

PALEO : EEN COOPERATIEF AVONTURENSPEL Zijn jullie klaar voor een spannend avontuur in de steentijd?

Peter Rustemeyer (Auteur)
999 GAMES
€ 39,99
€ 42,99
Op voorraad

Omschrijving

Een uitdagend coöperatief avontuur voor 2-4 spelers in prehistorische tijden. In Paleo is het eten of gegeten worden, iedere dag weer. Probeer dus samen als één stam te overleven in een wereld vol gevaren.
Vanaf 10 jaar
2 - 4 spelers
+/- 45 min

In het stenen tijdperk is het eten of gegeten worden. In het coöperatieve spel Paleo proberen jullie als volksstam samen te overleven en voortdurend te streven naar vooruitgang. Maar let op, overal dreigt gevaar: wilde dieren, stormen en andere volksstammen liggen op de loer. Zullen jullie slagen?
In Paleo speelt elke speler met een groep mensen uit de stam. Daartoe behoren onder andere stoere vrouwelijke krijgers, handige uitvindsters en waakzame verkenners. De spelers vormen samen een volksstam en proberen de omgeving te verkennen. Dat leidt tot telkens nieuwe avonturen. Die kunnen de spelers alleen overleven door goed samen te werken.
Elke speler krijgt een eigen stapel kaarten, die zowel de te verkennen omgeving als de daarvoor beschikbare tijd voorstellen. In Paleo draait alles om het ontdekken van nieuwe dingen en er staan de spelers dan ook voortdurend nieuwe uitdagingen te wachten!

Met tien verschillende modules die op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden, is geen enkel potje hetzelfde. Zullen jullie er in slagen om te overleven en de grotschildering af te maken om zo jullie stempel op de geschiedenis te drukken?

Product detail

999-PAL01
2020