Filters

Producten

Previews

Categorie

Uitgever

Titel

Groep

Prijs

tot
KING OF TOKYO Speel een monster en vernietig alles op je pad!

KING OF TOKYO Speel een monster en vernietig alles op je pad!

IELLO
€ 27,99
€ 29,99
Op voorraad

Omschrijving

King of Tokyo, het nieuwe spel van Richard Garfield, de gerenommeerde auteur van Magic The Gathering, RoboRally en De Grote Dalmuti. In dit spel kruipen de spelers in de huid van monsterlijke mutanten, enorme robots en andere angstaanjagende creaturen die vrolijk de strijd aangaan om de heerschappij over Tokyo. Gooi de dobbelstenen, maak de best mogelijke combinaties om levenspunten te sprokkelen, aan te vallen, kaarten te kopen of Overwinningspunten te behalen. Aan jou om strategisch te spelen en King of Tokyo te worden op het juiste moment, zodat je al je tegenstanders tegelijk kan aanvallen. De eerste met 20 Overwinningspunten of de laatste overlevende wint het spel…

King of Tokyo is genomineerd voor de Nederlandse Spellenprijs 2013 in de categorie familiespellen. Het juryoordeel was als volgt:
King of Tokyo is een dobbelspel in een modern jasje, waarbij spelers met hun monster een gevecht op dood of leven moeten aangaan met die van de andere spelers. De truc is om zoveel mogelijk schade aan te richten in downtown Tokyo, voor de anderen je verstoten of zelfs elimineren. Het slim kiezen van dobbelstenen en het inzetten van speciale actiekaarten brengen de nodige tactiek in dit leuke en verslavende dobbelspel.

Nederlandstalig
Winnaar Nederlandse Spellenprijs 2013

2-6 spelers.

Product detail