This site requires javascript to be enabled!

Filters

Producten

Previews

Categorie

Uitgever

Titel

Groep

Prijs

tot
CODENAMES - DISNEY [2-8 Spelers]

CODENAMES - DISNEY [2-8 Spelers]

WHITE GOBLIN GAMES
€ 26,99
€ 29,95
Op voorraad

Omschrijving

In Codenames Disney strijden twee teams om als eerste al hun Disney kaarten van hun sleutel kaart te vinden. Alleen de spelleider van elk team weet welke kaarten de rest van het team zal moeten vinden. De spelleiders geven een aanwijzing in de vorm van een codewoord en het is aan jullie om de juiste Disney kaarten aan te wijzen. Let op dat je een goed codewoord gebruikt en niet per ongeluk het andere team helpt. Vind als eerste alle schatten en je team wint het spel!

Wat is er anders? Natuurlijk zijn deze kaarten voorzien van Disney figuren. Daarnaast zijn er sleutelkaarten voor de makkelijke versie met een 4 × 4 vierkant én sleutelkaarten voor een moeilijker spel met een 5 × 5 vierkant. Beslis welke versie je speelt voor de voorbereiding.  Tips voor aanwijzingen geven, het aantal pogingen om te raden en geldige aanwijzingen die zijn toegestaan, zijn anders en staan uitvoerig beschreven in de spelregels. Lees deze goed door voor je het spel begint.

Of je Codenames nu wint of verliest, het ontcijferen van de aanwijzingen is een uitdaging. Voeg de magie van Disney toe aan Codenames en je beleeft een nieuw avontuur!

Aantal spelers: 2-8 spelers
Leeftijd: 8+ jaar
Gemiddelde speeltijd: 15 minuten
Taal: Nederlands

Inhoud van het spel
200 Disney kaarten
60 sleutel kaarten - 20 makkelijk en 40 moeilijk
25 afdek kaarten - 8 blauw, 8 rood, 7 neutraal, 1 extra en 1 einde van het spel
1 kaarten standaard
spelregels

Product detail