This site requires javascript to be enabled!

Filters

Producten

Previews

Categorie

Uitgever

Titel

Groep

Prijs

tot
CHRONICLES OF CRIME -  UITBREIDING : 1400 (NEDERLANDSE VERSIE) De Millennium-serie

CHRONICLES OF CRIME - UITBREIDING : 1400 (NEDERLANDSE VERSIE) De Millennium-serie

999 GAMES
€ 26,99
€ 27,99
Op voorraad

Omschrijving

Een bloedstollend spannend detectivespel in een historische setting. Kruip in de huid van de ridder Abalard Lavel en reis af naar het Parijs van de late Middeleeuwen in deze losstaande editie van Chronicles of Crime. Met behulp van jouw profetische dromen, informatie van enkele hooggeplaatste familieleden en trouwe viervoeter zul je mysterieuze misdaden moeten zien op te lossen.
Vanaf 12 jaar
1 - 4 spelers
+/- 60 min

In Chronicles of Crime 1400 kruipen jullie in de huid van de ridder Abalard Lavel en reizen af naar het Parijs van de late Middeleeuwen Met behulp van profetische dromen, informatie van enkele hooggeplaatste familieleden en trouwe viervoeten zullen jullie mysterieuze misdaden moeten zien te oplossen.
‘1400’ werkt met het bekende, soepele spelmechanisme van Chronicles of Crime en voegt tegelijkertijd enkele nieuwe elementen toe. Zo gebruik je voor je onderzoek niet alleen bewijsmateriaal en informatie van getuigen en informanten maar kun je ook door je eigen mysterieuze dromen het juiste spoor zien te vinden.
Chronicles of Crime 1400 bevat vier spannende scenario’s, die zowel solitair als coöperatief te spelen zijn. Reis af naar het Parijs van de Middeleeuwen, stort je in het verhaal en help de misdaden op te lossen.

Om dit spel te kunnen spelen, is een smartphone of tablet vereist!

Inhoud:
1 bewijzentableau
107 kaarten
17 locatietableaus
4"forensisch contact"-tableaus
De spelregels

Product detail