This site requires javascript to be enabled!

Filters

Producten

Previews

Categorie

Uitgever

Titel

Groep

Prijs

tot
BLU-RAY (4K) - THE ABYSS (1989) De onderwaterklassieker van James Cameron in 4K, met bonus discs (Duitse versie, met NL Subs)

BLU-RAY (4K) - THE ABYSS (1989) De onderwaterklassieker van James Cameron in 4K, met bonus discs (Duitse versie, met NL Subs)

James Cameron (Auteur) | Ed Harris, Mary Elizabeth Mastrantonio, Michael Biehn, Leo Burmester, Todd Graff (Illustrator)
TWENTIETH CENTURY FOX
€ 44,99
€ 54,99
Op voorraad

Omschrijving

Na een aanvaring met een onbekend object zinkt de Amerikaanse kernonderzeeër USS Montana naar de bodem van de zee. Het leger stuurt een team van vier speciaal getrainde Navy Seals op een reddingsmissie. De tijd dringt, want vijandelijke onderzeeërs zijn op weg naar de plaats van het ongeluk en er nadert een orkaan. Onder leiding van luitenant Hiram Coffey vertrekt het team samen met ingenieur Lindsey Brigman naar een onderzees boorplatform dat als basis voor de missie moet dienen. Dit leidt echter niet alleen tot conflicten met de gescheiden echtgenoot van Brigman, die het platform runt, maar ook de Navy Seals hebben moeite om met de druk om te gaan. Daarbij komt nog het mysterie van het onbekende object dat weer opduikt.

Genre: Science Fiction, Abenteuer, Drama
Spieldauer: 140 Min.
Regie: James Cameron
Darsteller: Ed Harris, Mary Elizabeth Mastrantonio, Michael Biehn, Leo Burmester, Todd Graff
Filmmusik: Alan Silvestri
Sprache: Deutsch, Englisch
Tonformat: DTS-HD 5.1
Bild: Widescreen
Untertitel: Deutsch, Englisch f.H., Französisch, Italienisch, Spanisch
Specials: Eintauchen: Ein Gespräch mit James Cameron; Das Vermächtnis von THE ABYSS; Unter Druck: Making THE ABYSS; ARCHIV - Bilder und Video enthalten Drehbuch, Storyboard und vieles mehr!

Product detail

26.4.2024