Filters

Producten

Previews

Categorie

Uitgever

Titel

Groep

Prijs

tot
BLU-RAY - DJANGO UNCHAINED (2012) Van Quentin Tarantino. Let op Dld versie, wel NL ondertiteling, [NEW]

BLU-RAY - DJANGO UNCHAINED (2012) Van Quentin Tarantino. Let op Dld versie, wel NL ondertiteling, [NEW]

SONY PICTURES
€ 7,99
€ 8,99
Op voorraad

Omschrijving

DJANGO UNCHAINED speelt zich af in de zuidelijke staten, twee jaar voor de Burgeroorlog, en vertelt het verhaal van Django, een slaaf wiens brute verleden met zijn vorige eigenaars hem ertoe brengt de in Duitsland geboren premiejager Dr. King Schultz onder ogen te komen. Schultz volgt momenteel het spoor van de moordende Brittle Brothers en alleen Django kan hem naar zijn doel leiden. De onorthodoxe Schultz stelt daarom Django's hulp veilig door te beloven hem te bevrijden nadat hij de Britten - dood of levend - heeft gevangen. Na een succesvolle act houdt Schultz zich aan zijn belofte en maakt hij Django vrij. Toch gaan de twee mannen vanaf nu niet meer elk hun eigen weg. In plaats daarvan zullen zij zich gezamenlijk richten op de meest gezochte criminelen in het Zuiden

Terwijl Django zijn jachtkunsten, die essentieel zijn om te overleven, blijft verfijnen, verliest hij nooit zijn grootste doel uit het oog: hij wil zijn vrouw Broomhilda, die hij ooit verloor van een slavenhandelaar lang geleden, vinden en redden. Hun zoektocht leidt Django en Schultz naar Calvin Candie. Candie is de eigenaar van "Candyland", een beruchte plantage. Wanneer Django en Schultz het terrein van de plantage onder valse identiteit verkennen, wekken ze de verdenking van Candie's huisslaven en rechterhand Stephen. Elke beweging die ze maken wordt nu nauwlettend in de gaten gehouden en een verraderlijke organisatie zit ze al snel op de hielen. Als Django en Schultz met Broomhilda willen ontsnappen, moeten ze kiezen tussen onafhankelijkheid en solidariteit, tussen opoffering en overleven..

Quentin Tarantino schreef het script en regisseerde DJANGO UNCHAINED. De topcast werd geproduceerd door Stacey Sher, Reginald Hudlin en Pilar Savone. De uitvoerende producenten zijn Harvey en Bob Weinstein, Michael Shamberg, Shannon McIntosh en James Skotchdopole.

Western, 165 Min.
Regie: Quentin Tarantino
Darsteller: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, Samuel L. Jackson, Don Johnson
Originaltitel: Django Unchained
Sprache: Deutsch, Englisch, Spanisch
Tonformat: DTS-HD5.1
Bild: Widescreen
Untertitel: Deutsch, Englisch

Product detail

4030521729964
2013