Filters

Producten

Previews

Categorie

Uitgever

Titel

Groep

Prijs

tot
BLU-RAY - APOLLO 18 (2011) Found footage maan thriller. Let op Dld versie, geen NL ondertiteling, [NEW]

BLU-RAY - APOLLO 18 (2011) Found footage maan thriller. Let op Dld versie, geen NL ondertiteling, [NEW]

UNIVERSUM FILMS
€ 7,99
€ 8,99
Op voorraad

Omschrijving

Apollo 17 was de laatste officiële NASA-missie naar de maan. Twee jaar later, in december 1974, werden nog twee astronauten op een geheime expeditie naar de maan gestuurd als onderdeel van NASA's Apollo-programma, maar de echte reden voor hun reis werd hen onthouden.

Decennia later verschijnen er video-opnamen van de vermeende 'never happened' Apollo 18 missie. Tot op de dag van vandaag ontkent NASA de authenticiteit van het materiaal. Maar de foto's laten zien waarom we nooit meer naar de maan durfden terug te keren..

Waarom heeft na Apollo 17 officieel nooit meer een man voet op de maan gezet? Waren echt alleen financiële problemen de reden voor de beëindiging van het succesvolle Apollo-programma of zat er meer achter? Timur Bekmambetov, producent en regisseur van WÄCHTER DER NACHT uns WANTED, laat de waarheid zien in de sciencefictionthriller APOLLO 18: beelden van de Apollo 18-missie naar de maan en de reden waarom deze missie tot op heden geheim is gehouden. De Spaanse regisseur Gonzalo López-Gallego maakt zijn opmerkelijke Amerikaanse debuut met APOLLO 18 en neemt de kijker mee op een zenuwslopende reis naar de maan. De 'found footage' van deze missie is gebruikt om een ruimtethriller te creëren die zo echt is dat hij je keel dicht zal doen - historische feiten, samenzweringstheorieën en bovenal op de loer liggende buitenaardse spanning gecombineerd in een aangrijpende 'found footage'-ervaring.

Science Fiction / Horror, 87 Min.
Regie: Gonzalo Lopez-Gallego
Darsteller: Warren Christie, Lloyd Owen, Ryan Robbins
Originaltitel: Apollo 18
Sprache: Deutsch, Englisch
Tonformat: DTS -HD5.1
Bild: Widescreen
Untertitel: Deutsch
Specials: Alternatives Ende; Deleted Scenes; Audiokommentar mit dem Regisseur und dem Cutter;

Product detail

0886919027495
2012