This site requires javascript to be enabled!

Filters

Producten

Previews

Categorie

Uitgever

Titel

Groep

Prijs

tot
AGRICOLA Expert-editie. Het boerderijspel van 2008 [1-5 spelers]

AGRICOLA Expert-editie. Het boerderijspel van 2008 [1-5 spelers]

Uwe Rosenberg (Auteur)
999 GAMES
€ 59,99
€ 64,99
Op voorraad

Omschrijving

Verbeterde versie van het succesvolle, strategische bordspel 
 
Je hebt aan het begin van het spel niet meer dan een houten huis met 2 kamers, waarin 2 gezinsleden wonen. Je beschikt over een scala aan mogelijkheden om door middel van huisuitbreiding, landbouw en veeteelt een comfortabel leven op te bouwen. Je verzamelt grondstoffen zoals hout en leem, breidt je gezin uit en zorgt voor voldoende voedsel voor iedereen. Je ploegt akkers en beplant deze met graan en groente. Ook houd je schapen, varkens en runderen. 
Verder krijg je 14 unieke ambachten en kleine investeringen, die jou kleine voordelen in het spel opleveren. Omdat het spel 96 van die kaarten bevat, is geen spel hetzelfde!
Heb jij je erf het best ontwikkeld, dan scoor je de meeste punten en win je!

Deze nieuwe versie van Agricola bevat niet alleen de beste kaarten uit het originele spel, maar ook veel nieuwe. De houten fiches zijn vervangen door miniaturen en de tableaus zijn zeer praktisch vormgegeven. De speelborden kunnen nu als een puzzel worden gekoppeld. Verder zijn de kaarten beter gebalanceerd en bevat de handleiding verschillende varianten en spelregels om een campagne te kunnen spelen. 

In deze nieuwe edtie kunnen de spelers een compacter gestroomlijnd spel verwachten dat toch alle spanning en tactische mogelijkheden in zich draagt. De speelduur is korter geworden.

Product detail